Forest Bootcamp

 

Konceptet


Forest Bootcamp är en träningsform som har hämtat inspiration från flera olika sporter, bla boxningsträning (parträning), fotbollsträning, styrketräning och löpträning. Grundtanken är att det ska vara en enkel och funktionell träning som du lätt kan utöva ute i naturen själv eller tillsammans med andra.

Med naturen och varandra som redskap

Forest Bootcamp går ut på att röra sig genom naturen och utnyttja det som finns för att träna både styrka och kondition. När vi tränar i grupp använder vi även varandra som motvikter olika parövningar

Naturlig variation för både kropp och själ

De olika förutsättningarna i form av terräng, väder och underlag ger en naturlig variation som är både effektiv och rolig.

Passar alla som gillar att träna ute

Forest Bootcamp kan lätt anpassas till den egna nivån och utmanar både den vältränade och den som nyligen har börjat träna. De egna passen kan du lägga upp precis som de passar dig och när du tränar i grupp är övningarna utformade så att alla kan utmana sig så mycket de vill. Många som har provat Forest Bootcamp säger att det är det roligaste de har gjort inom träning. Vi kan utlova rosiga kinder och stora leenden. Träning ska vara kul både innan, under och efter passet.

Välkommen ut!

Vill Ni veta mer ring
tel:0701-31 00 76 eller maila Här.

 

 

Nyhet!
Vi är nu anslutna till
Wellnet hälsoportal
och benify

tider se kalendern